Вегетаріанські рецепти
- 
	
			  Смузі боули для ідеального сніданкуЩоб зарядитися силою на весь день, обирайте вегетаріанські суміші, що поєднують свіжі ягоди, сезонні фрукти та натуральні добавки. Красиві контрасти… Детальніше »
- 
	
			  Грибний стейк на гриліЩоб отримати насичений смак ідеального смаженого грибного шматка, обирайте великі капелюшки портобелло – вони тримають форму і чудово вбирають маринад.… Детальніше »
- 
	
			  Бургери з бобовими замість котлетСтворити ніжні котлети з бобових – це простий спосіб отримати достатню кількість рослинного білка без використання м’яса. Замість звичних м’ясних… Детальніше »
- 
	
			  Печені овочі з розмариномЩоб отримати насичений смак та ніжну текстуру, наріжте сезонні коренеплоди й перці однаковими шматочками. Заправте їх олією, додайте свіжі гілочки… Детальніше »
- 
	
			  Овочевий тартар з бурякомЩоб отримати справжній ресторанний делікатес на вашому столі, варто звернути увагу на правильний вибір основних овочів та їхню обробку. Найкраще… Детальніше »
- 
	
			  Вегетаріанська піца краща за звичайнуОвочі дарують неповторний смак і аромат, який робить страву не лише смачною, а й корисною. Включення сезонних томатів, солодкого перцю,… Детальніше »
- 
	
			  Вегетаріанський карі з кокосомЩоб приготувати насичену страву з яскравими смаками, обирайте сезонні овочі: баклажани, цукіні та моркву. Вони ідеально поєднуються з пікантною основою… Детальніше »
- 
	
			  Вегетаріанські суші з огірком та авокадоДля приготування смачних ролів варто обирати свіжі овочі із власного городу: хрумкий огірок і стигле авокадо відмінно доповнюють один одного.… Детальніше »
- 
	
			  Вегетаріанський чилі з квасолеюЯкщо хочеться швидко приготувати поживну страву з яскравим смаком, використовуйте поєднання стиглих томатів і прянощів. Для надання гостроти додайте порошок… Детальніше »
- 
	
			  Салати які замінять повноцінний обідЩоб швидко насититися та отримати необхідну енергію, варто обирати страви з багатим вмістом білків, клітковини і корисних жирів. Вегетаріанські варіанти… Детальніше »
